českyslovensky

 

  • KA
  • ka
  • e-bulletin
  • kat2
  • KA
  • ka
  • e-bulletin
  • kat2
  • Previous
  • Další

Pórkovo-bramborový krém

Pórkovo-bramborový krém

Hodnocení produktu: Zatím bez hodnocení. Buďte první!

Vaše hodnocení:

Instantní dehydratovaná směs pro přípravu pórkového krému s bramborem bez vaření. Dietní výrobek s vysokým obsahem bílkovin, nízkým obsahem cukrů a tuků, s vitamíny, který může být součástí diety k regulaci tělesné hmotnosti.

SKLADEM

  • Cena: 334,80 Kč
  • Cena: 385 Kč s DPH
  • Cena za měrnou jednotku: 55 Kč s DPH / ks

Dostupnost: Skladem

Výrobce: Ketoaktiv

Návod k přípravě: Obsah sáčku vysypte do vhodné nádoby, přidejte 150 až 200 ml studené vody a pomocí metly míchejte do vzniku homogenní směsi. Ohřívejte v mikrovlnné troubě po dobu 1 minuty. Ihned zkonzumujte.

Upozornění: Výrobek obsahuje lepek a není vhodný pro osoby na bezlepkové dietě. Nepoužívat jako jediný zdroj potravy. Nevyhnutelnou součástí výživy spotřebitele mají být i běžné pokrmy a potraviny a zdravý životní styl. Výrobek je určený pro osoby starší 18 let. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Pokud je výrobek konzumován jako součást nízkoenergetické diety, řiďte se doporučeními odborníka se zkušenostmi v oblasti výživy lidí. Během užívání výrobku dodržujte dostatečný příjem tekutin (min. 1,5 l / den). Nepřekračujte doporučené dávkování!

Složení: Mléčné bílkoviny; bílkoviny ze sóji; zelenina: cibule, pórek 3 %, brambory 2 %, šalotka; sůl; zahušťovadla: guarová guma a xantanová guma; aromata (lepek); L-methionin; protispékavá látka: oxid křemičitý; pepř; petržel; výtažek z koření; vitamíny (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B12, B8).

Alergeny: Sója, lepek a mléko. Vyrobeno na potravinářských zařízeních, na kterých se rovněž zpracovávají vejce.

Hmotnost 1 sáčku/porce: 21,5 g

Celková hmotnost: 150,5 g (7 sáčků)

Šarže a minimální trvanlivost do konce: Viz údaj na sáčku.

Skladování: Skladujte v temnu a suchu při teplotě 15 – 22° C, chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Francie

Nový komentář

* (Povinné)

Přihlášení

Tato stránka používá cookies. Vice info