českyslovensky

 

  • KA
  • ka
  • e-bulletin
  • kat2
  • KA
  • ka
  • e-bulletin
  • kat2
  • Previous
  • Další

Jablečná palačinka v prášku

Jablečná palačinka v prášku

Hodnocení produktu: 2.5/5 (4x)

Vaše hodnocení:

Instantní směs pro přípravu jablečné palačinky. Dietní výrobek s vysokým obsahem bílkovin, nízkým obsahem cukrů, s vitamíny a sladidly, který může být součástí diety k regulaci tělesné hmotnosti.

SKLADEM

  • Cena: 279,10 Kč
  • Cena: 321 Kč s DPH
  • Před slevou: 385 Kč
  • Sleva: 64 Kč
  • Cena za měrnou jednotku: 45,90 Kč s DPH / ks

Dostupnost: Skladem

Výrobce: Ketoaktiv

Návod k přípravě: Obsah sáčku vysypte do vhodné nádoby, přidejte 80 až 100 ml studené vody a pomocí šejkru (metly) míchejte do vzniku homogenní směsi. Směs vlijte do pánve rozehřáté s trochou oleje a opékejte po obou stranách jako klasickou palačinku. Ihned zkonzumujte.

Upozornění: Nepoužívat jako jediný zdroj potravy. Nevyhnutelnou součástí výživy spotřebitele mají být i běžné pokrmy a potraviny a zdravý životní styl. Výrobek je určený pro osoby starší 18 let. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Pokud je výrobek konzumován jako součást nízkoenergetické diety, řiďte se doporučeními odborníka se zkušenostmi v oblasti výživy lidí. Během užívání výrobku dodržujte dostatečný příjem tekutin (min. 1,5 l / den). Nepřekračujte doporučené dávkování!

Složení: Mléčné bílkoviny; bílkoviny ze sóji; vejce; pšeničná mouka; polydextróza; jablka 3 % (jablka, antioxidant: E223); aromata (mandle); zahušťovadlo: celulózová guma; sůl; sladidla: acesulfam K a sukralóza; protispékavá látka: oxid křemičitý; vitamíny (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B12, B8).

Alergeny: Mléko, sója, vejce, lepek, mandle. Vyrobeno na potravinářských zařízeních, na kterých se rovněž zpracovávají arašída a ořechy.

Hmotnost 1 sáčku/porce: 25 g

Celková hmotnost: 175 g (7sáčků).

Šarže a minimální trvanlivost do konce: Viz údaj na sáčků.

Skladování: Skladujte v temnu a suchu při teplotě 15 - 22 °C, chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Francie

Nový komentář

* (Povinné)

Přihlášení

Tato stránka používá cookies. Vice info